Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu a ieșit învingătoare din confruntarea cu CSM Târgu Jiu

CSU Sibiu a ieșit învingătoare din confruntarea cu CSM Târgu Jiu

BC CSU Sibiu a câștigat meciul de pe teren propriu împotriva formației CSM Târgu Jiu, scor 92-68 (23-14, 20-12, 25-21, 24-21). Partida din Sala Transilvania a contat pentru turneul 11 LNBM.

Echipele de start

Sibiu: Tohătan, Addison, Reynolds, Torok, Johnson

Târgu Jiu: McClain, Rogava, Berculescu, Spurgeon, Allen

Sibiul a avut un avantaj de 6 puncte în startul meciului, 10-4, dar Târgu Jiu a trecut la conducere după reușita lui Rogava de lângă panou, 10-11. Trupa de pe Cibin s-a motivat și a terminat cu un avantaj consistent primul sfert, scor 23-14. În sfertul doi, sibienii s-au distanțat treptat pe tabelă, scor 41-18 cu cu 4 minute și jumătate rămase din prima repriză. După primele două sferturi, tabela a indicat 43-26, un avantaj de 17 lungimi pentru CSU.

Elevii lui Dan Fleșeriu au controlat și actul următor, iar Addison a înscris de la mare distanță pentru a stabili scorul de dinaintea ultimului sfert, 68-47. Sibienii au dominat în continuare partida și au obținut un succes fără drept de apel în fața gorjenilor.

Principalii marcatori

Sibiu: Jackson 16 puncte, Rathan 14 puncte, Addison 13 puncte, Torok 10 puncte, Reynolds 10 puncte

Târgu Jiu: Rogava 18 puncte, Allen 16 puncte, Nikolic 10 puncte

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    csu
    meciul de aseara mai bun decat cel de sambata, poate putin si datorita adversarului. mai raman de jucat 5 meciuri, din care 3 foarte grele (cluj, voluntari, dinamo). extrem de interesanta ecuatia locurilor 2-4 in vederea playoffului (ce bine era sa nu fi pierdut cu Timisoara...)

    cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      +++
      Din punctul meu de vedere s-a vazut o imbunatatire in joc, chiar daca adversarii nu au fost redutabili. Au fost multe mingi pierdute, dar important e ca a existat dorinta de a pasa mai mult.

      Clujul nu mai poate pierde locul 1, va fi o lupta crancena pentru locurile 2-3 intre noi, Oradea si Voluntari. Cel mai convenabil pentru noi ar fi sa ne clasam pe 2, Voluntari pe 3 si Oradea pe 4. Nimeni nu cred ca isi doreste un loc 4/5 sa joace cu U in semifinale.

      cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      dupa victoria de aseara, greu de crezut ca Voluntari va mai putea sa treaca in fata Oradiei. Ce e sigur e ca va fi o lupta in 3 crancena pana la ultimul meci din retur...

      cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      Daca oradenii vor juca de acum in colo la fel ca aseara, devin favoriti la locul 2.
      Din ce am observat, la ei primul meci e foarte bun, dar in urmatorul meci nu mai au aceeasi intensitate si au sanse sa piarda. Pentru noi va fi oricum nasol in semifinale, daca nu dam de Voluntari.

      cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Sibiu
    Nu prea înțeleg la Sibiu care este povestea cu Hardy. Din câte am înțeles, lipsește o perioada, dar cum vine asta?
    In plin sezon sa lipsești o perioada... înțeleg sa ai o problema personala și sa lipsești o săptămână, dar asa... mie îmi pare cusuta cu ață alba.
    Nu de alta, dar fără el, Sibiul va pierde mult.

    cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hardy
      Nu e nimic fishy, crede-ma :)... Pur si simplu e decizia lui de a-si lua un an semi-sabatic, din motive familiale. Asa a considerat el ca are nevoie de mai mult timp. Initial a vrut sa nu joace deloc, dar dupa insistente a acceptat sa vina in ianuarie, pe perioada limitata. Tinand cont ca a fost departe de 100% cand a venit si ca i-a trebuit mai bine de o luna sa intre intr-o forma acceptabila, chiar si daca va reveni inainte de playoff, eu unul nu cred ca va conta foarte mult in rotatie. Ramane de vazut cat si daca vom pierde prin lipsa lui.

      cu 3 ani în urmă (12.04.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Continuare
    Un turneu în continuarea celuilalt doar cu alți adversari, nu avem viteză in pasare, un joc moale.+ A reușit KJ să traducă comentariile mele și a dat drumul la pasă (gluma). Cred totuși ca există încă potențial de creștere pentru acest sezon, deci nu cred că cu aceasta forma o să se ajungă în play-off.

    cu 3 ani în urmă (13.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!