Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu, fără Roberts Blumbergs și Monyea Pratt în meciul decisiv de la Voluntari

CSU Sibiu, fără Roberts Blumbergs și Monyea Pratt în meciul decisiv de la Voluntari

CSU Sibiu se confruntă cu probleme importante la nivelul lotului înaintea jocului decisiv cu CSO Voluntari din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, doi dintre cei mai eficienți străini ai formației urmând să absenteze duminică (23.04) în partida din Sala „Gabriela Szabo”.

Roberts Blumbergs și Monyea Pratt urmează tratamente de recuperare la Târgu Mureș, după cum a anunțat clubul sibian într-o postare pe pagina oficială de Facebook, ambii suferind accidentări recent. Din informațiile noastre, Pratt a jucat cu infiltrații în ultimele două partide de playoff, în timp ce principalul marcator al echipei s-a lovit în meciul patru cu CSO Voluntari.

Cei doi sunt liderii formației de pe Cibin la media de puncte (16.5 – Blumbergs) și la recuperări (6.3 – Pratt) în playoff. De asemenea, Blumbergs are cel mai mare index al eficienței din echipă în postsezon.

CSO Voluntari și CSU Sibiu au ajuns în meciul 5 după ce ambele au luat un meci de pe terenul oponentei și au câștigat câte un joc pe teren propriu. În trei din cele patru întâlniri de până acum în confruntarea din playoff, diferența a fost una formată din două cifre între cele două cluburi.

Jocul decisiv de la Voluntari va avea loc duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe Metropola TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!