Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu învinge pe BC Mureș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2013

CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 84-78 în prima manșă a Cupei României în fața vicecampioanei BC Mureș Târgu Mureș. Trupa antrenată de către Miodrag Perisic va avea astfel un avantaj de 6 puncte în disputa retur.

Milos Bojovic a avut parte de un debut la înălțime în maieul galben-albastru. Baschetbalistul ex-iugoslav a încheiat confruntarea cu mureșenii în double-double, cu 24 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Cel mai bun marcator al grupării de pe Cibin a fost însă Chris Lee, pivotul de peste ocean contribuind cu 25 de puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri. Devon Austin a mai totalizat 13 puncte, 7 mingi culese de sub panou, respectiv 2 pase decisive.

În replică, Ivan Ivanovic s-a remarcat cu 23 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Vaidotas Peciukas și Goran Martinic au reușit câte 20 de puncte fiecare.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!