Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu s-a calificat la Superfinala EYBL U17

CSU Sibiu s-a calificat la Superfinala EYBL U17

În acest weekend, echipa U17 a clubului CSU Sibiu a fost prezentă în Italia, la un turneu din European Youth Basketball League, la capătul căruia a obținut calificarea în Super Finals, având un bilanț de șase victorii și două înfrângeri.

În Francavilla Fontana, un orășel situat în „tocul cizmei”, în apropiere de Brindisi, CSU Sibiu s-a duelat cu NABA Lanzarote Spain, Fortitudo Basket Francavilla, Mens Sana BA Siena și SKN St. Polten Basketball.

Galben-albaștrii au adunat trei victorii și o înfrângere, trecând în prima zi de NABA Lanzarote (69-60) și de gazda turneului, Fortitudo Basket (84-62). Apoi, în ziua următoare, elevii lui Nikola Pavlovic au fost învinși de Mens Sana (29-54), însă s-au revanșat cu un nou succes la 20 de puncte (68-48), obținut în fața lui St. Polten Basketball.

Datorită celor trei rezultate pozitive, echipa U17 a CSU Sibiu a reușit să se califice în Super Finals, terminând grupa B pe poziția secundă.

Liderul la puncte și la eficiență al sibienilor în cele opt meciuri din acest sezon a fost Paul Itu, care a adunat 15.6 puncte, 7.5 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.1 intercepții și 15.4 la eficiență. Pe lângă Itu, galben-albaștrii au mai avut trei jucători în double-figures la puncte: Elias Drăgan (10.6 puncte, 2.5 recuperări, 2.1 pase decisive), Robert Carpovici (10.3 puncte, 2.3 recuperări) și Raul Mitrache (10.1 puncte, 7.6 recuperări).

*foto: Facebook – CSU Andu Sibiu Juniori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!