Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu se impune pe sirenă în fața lui CSM Târgu Mureș

CSU Sibiu se impune pe sirenă în fața lui CSM Târgu Mureș

După ce în prima partidă a zilei de la Memorialul Elemer Tordai cei de la CS Vâlcea 1924 au trecut de SCM U Craiova, a venit rândul confruntării dintre CSU Sibiu și CSM Târgu Mureș. Gazda turneului de pregătire a avut câștig de cauză, 71-70 și va juca finala cu formația din Râmnicu Vâlcea.

Mureșenii au întors după ce Sibiul a condus la jumătatea sfertului inaugural la patru puncte și parțialul s-a terminat cu 14-17, după care a urmat o secvență mult mai eficientă în plan ofensiv pentru gazde și la pauză tabela a indicat 38-34.

Sfertul trei le-a aparținut jucătorilor lui George Trif și în ultimele 10 minute s-a intrat cu 53-56. În total de 13 ori s-au aflat la egalitate cele două echipe, coșul decisiv aparținându-i lui Pavlin Ivanov pe sirenă și CSU Sibiu s-a impus cu 71-70.

La nivel statistic, CSU Sibiu a fost peste adversari la procentajul reușitelor din acțiune (46-41%) și a beneficiat de mai puține aruncări libere (8-17), dar a câștigat lupta la assist-uri (17-8), respectiv la recuperări (36-33).

Galben-albaștrii i-au avut în formula de start pe Mirel Dragoste, Pavlin Ivanov, Yordan Minchev, Monyea Pratt și Rareș Uță, iar CSM Târgu Mureș a răspuns cu Goran Martinic, Goran Gajovic, Mladen Jeremic, Alin Borșa și Szabolcs Santa.

Rareș Uță a contribuit cu 19 puncte pentru CSU Sibiu, fiind urmat de Pavlin Ivanov (15 puncte, 4 recuperări, 4/8 de afară) și Mo Pratt (12 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări). Din tabăra galben-albastră au lipsit Kyle Adnam și Aurelian Gavriloaia.

Goran Martinic a ajutat-o pe CSM Târgu Mureș cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, iar Mladen Jeremic (16 puncte, 4 recuperări) și Goran Gajovic (11 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări) au fost ceilalți în double figures.

Finala mică dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Mureș va avea loc luni, 11 septembrie, de la ora 16.00, iar turneul se va încheia cu partida dintre CS Vâlcea 1924 și CSU Sibiu (ora 18.30).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!