Stiri Cupa României Masculin

Cum a arătat run-ul de 23-0 al Timişoarei în meciul cu Voluntari. Video

Cum a arătat run-ul de 23-0 al Timişoarei în meciul cu Voluntari. Video

SCM Timişoara a reuşit o victorie spectaculoasă la debutul în noul sezon, scor 87-85, în prima fază a Cupei României. Bănăţenii au întors scorul graţie unui run fabulos de 23-0.

Cu 08:42 rămas de jucat, Matthew McCarthy ducea scorul la 80-64 pentru CSO Voluntari. A urmat o adevărată furtună dezlănţuită de trupa lui Dragan Petricevic.

Nikola Gajic a semnat trei coşuri de 3 puncte, Igor Mjiajlovic şi Sherwood Brown câte şapte puncte de fiecare, iar bănăţenii au trecut în faţă cu o diferenţă de 7 puncte cu 1:39 rămas de jucat din meci.

Toate coşurile din acţiune marcate în timpul acestui parţial pot fi văzute aici:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- @motionpicwoo @mireldragoste @nikolagajic4 @igy33 @leiidinbanat

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Joi, 11 noiembrie, SCM Timişoara va întâlni CSM Târgu Jiu, începând cu ora 16:00, în timp ce CSO Voluntari va juca al doilea meci al zilei din Grupa C în compania gazdelor de la CSU Sibiu, de la ora 19:30. Ambele partide vor fi transmise live pe Digi Sport 3 şi FRB Tv.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!