Stiri Cupa României Masculin

Cum arată echipa etapei a opta a Ligii Naționale

Cum arată echipa etapei a opta a Ligii Naționale

În weekend-ul care a trecut a avut loc o nouă etapă din Liga Națională de Baschet Masculin, penultima din turul campionatului. Lupta pentru primele cinci poziții din fiecare conferința este din ce în ce mai intensă, nemaifiind loc de pași greșiți.

În runda a opta am beneficiat și de o serie de prestații individuale de excepție, astfel că echipa etapei arată în felul următor:

Tekele Cotton (CSO Voluntari)

Vicecampioana României a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive în Liga Națională și s-a impus duminică, 4 decembrie, în fața lui CSM Galați: 102-81. Liderul alb-albaștrilor a fost Cotton, care a adunat 16 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +27.

Filip Barovic (Rapid București)

Elevii lui Tudor Costescu și-au revenit rapid după eșecul dureros în fața lui U-BT Cluj-Napoca și au trecut de FC Argeș Basketball cu scorul de 74 la 63. Cel mai eficient jucător al lui Rapid a fost Barovic, care a fost în double-double: 14 puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive, 26 de unități ale eficienței.

Leo Meindl (U-BT Cluj-Napoca)

Cu toate că Victor Sanders și Nemanja Gordic au fost menajați, campioana României nu a întâmpinat probleme în duelul cu CSM Miercurea Ciuc. Conduși de un Meindl în mare formă (22 de puncte, 4 pase decisive, 5 intercepții, o recuperare), alb-negrii au câștigat la o diferență de 31 de puncte: 96-65.

Vlad Moldoveanu (CS Dinamo București)

Gruparea din Ștefan cel Mare și-a luat revanșa pentru înfrângerea din Cupa României și a obținut o nouă victorie în „eternul derby”, după o repriză secundă de excepție: 88-69. Liderul trupei lui Sotiris Manolopoulos a fost din nou Moldoveanu, care a strâns 16 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție.

Dimitrije Nikolic (SCM U Craiova)

Craiovenii și-au arătat din nou fragilitatea în Liga Națională, însă de această dată au reușit să se redreseze la timp și au învins-o pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 89 la 75. Principalul marcator al meciului a fost Nikolic, cu 33 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac.

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!