Stiri Cupa României Masculin

Cum arată echipa etapei cu numărul 13 din Liga Națională

Cum arată echipa etapei cu numărul 13 din Liga Națională

Liga Națională de Baschet Masculin a propus primele meciuri din 2023 în perioada 4-5 ianuarie, în jocurile din etapa cu numărul 13 fiind mai multe prestații notabile pentru jucători.

Site-ul nostru a ales următoarele nume în echipa etapei care s-a încheiat joi seara:

Mo Watson (CSO Voluntari)

Fundașul celor de la CSO Voluntari a fost principalul marcator al vicecampioanei României în deplsarea de la Timișoara, el totalizând 18 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și o intercepție în 24 de minute, perioadă care l-a ajutat pentru un index al eficienței de 21 de unități și +14 la +/-. Watson a fost pentru a patra oară în double figures în campionat.

Cifrele din acțiune au fost foarte bune pentru conducătorul de joc, 7/9, singurele ratări de aici venind la nivelul aruncărilor de două puncte. La libere a încheiat cu 2/4, fiind alături de Tohătan și Thompson, jucătorul care a trecut de cele mai multe ori pe la linia de fault.

Kasey Shepherd (U-BT Cluj-Napoca)

După un debut în double figures, Shepherd a avut o prestație remarcabilă în Derby-ul Ardealului, unde a condus lista marcatorilor. Fundașul lui U-BT a stat cu 22 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții, totul pentru 26 index al eficienței și +36 la +/-.

Shepherd a ieșit în evidență la aruncările de trei puncte (6/8), intrând în Top 10 al prestațiilor individuale la acest capitol în LNBM, iar per total a stat cu 8/11 din acțiune, fiind cel care și-a asumat cele mai multe aruncări de la clujeni.

Shamiel Stevenson (CSM Târgu Jiu)

MVP-ul acestei runde a semnat un double-double în prima victorie stagională pentru CSM Târgu Jiu. Stevenson a avut 26 de puncte, 10 recuperări, 3 capace și o intercepție în 37 de minute, totul pentru un index de 29 de unități la eficiență.

Canadianul a încheiat cu 7/11 din acțiune și 10/14 de la linia liberelor, fiind cel mai faultat jucător de pe teren în acest meci. Prestația sa i-a adus noi recorduri personale la puncte, recuperări, capace și eficiență.

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

Liderul lui Dinamo contra Oradiei, Vlad Moldoveanu a fost la un pas de double-double, experimentatul jucător terminând cu 22 de puncte și 9 recuperări în 24 de minute pe parchet, cifrele ajutându-l pentru 25 index al eficienței.

Moldoveanu a stat cu 6/10 din acțiune și 10/12 de la linia liberelor, doar un singur jucător în tot meciul având la fel de multe aruncări la linia de fault. Românul a reușit jocuri consecutive cu 22 de puncte marcate, fiind într-o serie de patru la rând în double figures.

Mark Ogden (CSM CSU Oradea)

În același meci, Dinamo - Oradea, s-a evidențiat și Mark Ogden, acesta reușind să termine cu double-double pentru a doua oară în acest sezon de LNBM. Jucătorul orădenilor a totalizat 18 puncte, 11 recuperări și o intercepție în 25 de minute pe parchet, totul pentru un index de 27 de unități la eficiență.

Ogden a reușit un meci perfect privind cifrele pe atac, fiind fără greșeală atât din acțiune (3/3), cât și de la libere (12/12). El a ajuns la a opta partidă în double figures din cele 10 apariții stagionale în Liga Națională.

*foto: Silviu Cristea / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!