Stiri Cupa României Masculin

Cum arată echipa ideală a etapei a cincea din LNBM

Cum arată echipa ideală a etapei a cincea din LNBM

Sâmbătă, 21 octombrie, s-a încheiat etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, una care nu a fost lipsită de prestații spectaculoase. Iată, așadar, care este echipa ideală a acestei runde:

Armin Cane (CSM Corona Brașov)

Formația lui Ionuț Bâscoveanu a obținut a treia victorie consecutivă în campionat, câștigând cu 89 la 76 pe terenul lui CSM Târgu Jiu. Liderul galben-albaștrilor a fost Armin Cane, care a adunat 30 de puncte, 8 pase decisive, 5 recuperări, 4 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de +37.

Jucătorul american a avut un procentaj de 69% din acțiune (11/16) și 78% de la linia de libere (7/9), fiind numit de redacția noastră MVP-ul rundei.

Sayeed Pridgett (CS Rapid București)

Pentru a doua etapă la rând, trupa feroviară a reușit să se impună în prelungiri, de această dată pe terenul lui SCM Timișoara: 100-97. Un mare merit în obținerea acestui succes îl are Sayeed Pridgett, care a strâns 34 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții.

Liderul lui Rapid a avut 12/19 (63%) la aruncările din acțiune și 6/8 (75%) la aruncările de un punct, terminând cu un 33 de unități la capitolul eficienței.

Dimitrius Underwood (CSM Târgu Jiu)

Chiar dacă de-obicei nu includem în această listă jucători ai formațiilor care au fost învinse, nu l-am putut lăsa în afara echipei ideale pe Underwood, baschetbalist care a fost aproape de primul triple-double al stagiunii în LNBM.

Sportivul american a contabilizat 24 de puncte, 10 recuperări, 9 pase decisive și 5 intercepții, pentru un indice al eficienței de +31. Underwood a obținut 10 faulturi, însă a și comis 5 greșeli și a avut zece ratări din acțiune (8/18 – 44%).

Peter Olisemeka (CS Vâlcea 1924)

Echipa lui Hristu Șapera s-a impus, fără drept de apel, pe terenul lui CSM Târgu Mureș (94-72), iar Olisemeka a izbutit un double-double: 11 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace, 2 intercepții, +28 la eficiență.

Pivotul „lupilor negri” a avut doar șapte aruncări în 30 de minute, marcând cinci dintre ele, însă și-a făcut treaba în defensivă și sub cele două panouri, în lupta pentru recuperări.

Bogdan Popa (CSM Petrolul Ploiești)

Runda a cincea a început vineri, 20 octombrie, cu duelul dintre CSM Ploiești și CSM Focșani, încheiat cu victoria prahovenilor: 78-67. Liderul învingătoarei a fost Bogdan Popa, care a strâns 18 puncte, 8 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă și o intercepție în mai puțin de 26 de minute petrecute în teren.

Baschetbalistul naționalei României a avut un procentaj de 75% la aruncările de la distanță (3/4) și 44% la aruncările din interiorul semicercului (4/9), terminând cu un indice al eficienței de +22.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!