Stiri Cupa României Masculin

Cupa României masculin - Gazda turneului final se stabilește pe 4 februarie

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.01.2013

FR Baschet a notificat echipele participante la turneul final al Cupei României prin intermediul unei adrese oficiale cu privire la procedura de atribuire a organizării acestui eveniment. În cadrul acesteia este prezentat caietul de sarcini ce revine echipei care va câștiga licitația pentru organizarea turneului final al acestei competiții.

Licitația va avea loc în data de 4 februarie anul curent, la sediul FR Baschet din B-dul Basarabia Nr.39, București. Fiecare echipă calificată, în speță U Mobitelco Cluj-Napoca, Gaz Metan Mediaș, BC Timișoara, respectiv CSU Asesoft Ploiești, sunt invitate să desemneze un reprezentant cu putere de decizie care să reprezinte clubul la licitație.

Iată ce cuprinde caietul de sarcini:

Înaintea licitației se vor verifica delegațiile și documentele menționate în caietul de sarcini.

Turneul final al Cupei României se va desfășura pe 6-7 aprilie anul curent.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Caietelul buclucas
    Eh ... Ce mai conteaza licitatia. Din cate am auzit eu, asa, pe surse, dupa cum e moda, turneul se atribuie la Asesoft. Nu de alta, dar nu stiu ca Timisoara, Cluj sau Medias sa aiba mingii la dispozitie !

    cu 11 ani în urmă (22.01.2013) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    nu cred
    http://www.ziarul-prahovean.ro/csu-asesoft-nu-pare-interesata-de-organizarea-turneului-final-al-cupei-romaniei/

    Campionii vor lupta pentru câştigarea Cupei României, dar nu o vor face pe teren propriu, preşedintele Ionuţ Georgescu recunoscând că şansele să organizeze turneul final la Brazi sunt foarte mici.

    cu 11 ani în urmă (28.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!