Stiri Cupa României Masculin

Cupa României - Se cunosc 7 din cele 8 sfertfinaliste

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2019

Cupa României a avut ieri programate 4 confruntări din optimile de finală, 3 din manșa retur și una din manșa tur. În urma rezultatelor consemnate, SCM Timișoara, BCM U FC Argeș Pitești și Dinamo Știința București s-au alăturat celor de la U-BT Cluj, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu și Steaua București în sferturile de finală ale competiției. 

Ultimul loc disponibil în faza sferturilor va fi ocupat de SCM U Craiova sau CSM Mediaș, nume pe care îl vom afla abia săptămâna viitoare când se va disputa manșa retur. Partida de ieri a fost adjudecată, surprinzător, de Mediaș, însă oltenii rămân în continuare favoriți la calificare. Astfel, vă prezentăm rezultatele partidelor de miercuri, 6 februarie, și ceea ce s-a întâmplat în partidele tur. 

CSM Mediaș vs. SCM U Craiova - 88-86 - returul se va disputa săptămâna viitoare marți, 12 februarie

SCM Timișoara vs. CSM Sighetu Marmației - 95-69 (84-57)

BCM U FC Argeș Pitești vs. CSM Târgu Mureș - 116-78 (99-72)

Dinamo Știința București vs. Athletic Constanța - 79-65 (97-61)

Sferturile de finală se vor disputa de asemenea pe sistemul tur-retur, în perioada 13-20 martie, iar învingătoarele vor avansa în Final Four-ul programat pentru 17-18 aprilie într-o locație care va fi anunțată ulterior. 

*Foto: Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!