Stiri Cupa României Masculin

Cupa României: Toate meciurile vor fi transmise pe FRB TV

Cupa României: Toate meciurile vor fi transmise pe FRB TV

Noul sezon începe în forță, în acest weekend având loc nu mai puțin de 18 meciuri din prima fază a Cupei României. Șase turnee de calificare vor avea loc în perioada 15-17 septembrie, iar opt formații vor accede la Final 8-ul acestei competiții.

În cursul acestei zile, Federația Română de Baschet a confirmat că toate partidele vor fi transmise, în direct, pe FRB TV, canalul de YouTube al FRB. Așadar, fanii vor putea să urmărească jocurile echipei favorite pe internet.

În legătură cu o potențială transmise a anumitor meciuri la televizor nu s-a făcut încă niciun anunț, însă având în vedere că majoritatea duelurilor încep la aceeași oră, este greu de crezut că va fi transmis mai mult de o confruntare pe zi.

Cupa României va începe vineri, 15 septembrie, cu următoarele încleștări, toate programate la ora 19:00:

  • CS Rapid București vs. FC Argeș Basketball (Pitești Arena)
  • U-BT Cluj-Napoca vs. CSM Oradea (Oradea Arena)
  • CSM Focșani vs. CSM Târgu Mureș (Sala Sporturilor din Târgu Mureș)
  • SCM Timișoara vs. SCM U Craiova (Sala Polivalentă din Craiova)
  • CSO Voluntari vs. CSM Corona Brașov (Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov)
  • BC CSU Sibiu vs. CSM Constanța (Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța)

Întreg programul poate fi consultat la următorul LINK.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    le uram traditionala
    carnita celor de la dijiland alaturi de tocana si emilut.
    Inteleg ca nu ai audienta si digi de fel e low-cost la orice cand auzi cuvantul digi dar fa si tu un digi5 sa le dai pomana la niste desculti astora care vor baschet.

    cu 8 luni în urmă (13.09.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Penibil
    În anul 2023 competiția baschetbalistică la seniori la masculin într-o țară și nu există un singur post de televiziune care să transmită măcar un turneu, cu atât mai mult că în grupa B este cel mai atractiv duel ce poate exista la nivel de LNBM în momentul prezent... Dar nu televiziunile sunt devină, că doar nu te autoinviți când vine vorba de ceva, ci de marele FeReBeu care este ocupat cu mizilicuri și nu dă doi bani pe așa ceva!
    Dă Doamne să ajungem ca meciurile din LNBM să nici nu mai aibă vreo transmisiune video, ci singurele informații disponibile să fie din memoriile lui nea' Gheorghe care a fost la meci și care și-a amintit vreun "gol" marcat de echipa gazdă...

    cu 8 luni în urmă (13.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!