Stiri Cupa României Masculin

Damien Kinloch: “Mă aștept la un meci foarte greu în returul de la Mediaș ”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.01.2013

BCM U Pitești a terminat turul Ligii Naționale de Baschet masculin pe poziția a 11-a clasamentului cu un total de 22 de puncte, având un bilanț de 7 victorii și 8 înfrângeri. Sâmbătă, 5 ianuarie, piteștenii vor disputa manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei României contra celor de la Gaz Metan Mediaș. În prima manșă, dream team-ul lui Tudor Costescu s-a impus cu scorul de 74-68.

Total Baschet a luat legătura cu Damien Kinloch, pivotul celor de la BCM U Pitești. Iată ce a declarat acesta:

Meciul tur a fost unul greu, desigur. Ambele echipe au jucat dur. Pentru ei nu a evoluat Deven Mitchell, cel mai bun jucător al echipei, dar este bine că am câștigat și asta contează. Mă aștept la un meci foarte greu în returul de la Mediaș. Vom da 110% din energie pe teren.

Prima jumătate de sezon a fost una foarte grea, am jucat contra unor adversari de calitate în Europa și am avut doi jucători accidentați, Slobodan Popovic și Octavian Calotă, lucru nefericit pentru noi. Sper să nu mai avem accidentări.

De la anul 2013 ne așteptăm la un rezultat bun în campionat. Toți jucătorii noștri sunt sănătoși și motivați să câștige fiecare meci. Acest lucru este greu, dar echipa noastră se concentrează.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești va aveam loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!