Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Mă bucur că jucăm mâine cu Clujul”

Dan Fleșeriu: „Mă bucur că jucăm mâine cu Clujul”

BC CSU Sibiu a cedat în semifinala din cadrul Memorialului Elemer Tordai cu Dinamo Știința București, scor 77-73. Despre acest joc vorbit antrenorul Dan Fleșeriu, imediat după încheierea meciului jucat în Sala Transilvania din Sibiu.

„Exact așa cum mă așteptam, băieții au avut emoții mari, mai ales cei care joacă pentru prima dată în Europa. Clar că nu au reușit să se ridice la nivelul la care noi știm că pot să joace. Am avut meciuri mai bune în Bulgaria decât cel de astăzi. Am ratat extrem de mult, am avut 24 de turnovers. Am jucat foarte dezorganizat. Nu avem niciun fel de scuză. Am pierdut meciul din cauza acestor lucruri. Evident, putem mai bine. Mă bucur pe de altă parte că jucăm mâine cu Clujul și sper  să reușim să facem un joc mai bun. Ne pregătim în continuare pentru Cupa României. Am reușit să ținem tot meciul doi români în teren, așa cum e regula din cupă. Acest lucru îi dezoreintează și pe jucători pentru că e dificil de făcut o rotație cu ei. Fără suporteri trebuie să ne obișnuim. Mental toată lumea este pregătită că nu-i vom vedea curând în sală. ”

BC CSU Sibiu va juca finala mică a turneului în fața lui U BT Cluj-Napoca. Meciul este programat mâine, 8 octombrie, de la ora 17:00.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    In conditiile in care U a pierdut..
    e interesant cum se poate interpreta aceasta bucurie :)

    cu 3 ani în urmă (08.10.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Cupa
    Poate nu vroiau sa joace cu Voluntari cu care o sa se intalneasca in cupa ?

    cu 3 ani în urmă (08.10.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    eu interpretez chestia asta cu bucuria tot in contextul superstitiilor lui Dan :).... trebuie ca ultimul meci din presezon sa fie o infrangere cu Clujul.
    acum redevenind serios, doar o remarca, dupa cele cateva meciuri de pregatire vazute, cu cele cateva echipe romanesti care au fost transmise pe diverse canale: senzatia mea este ca valorile s-au nivelat, dar in jos. cred ca primele 3 clasate de anul trecut, sunt intr-o scadere destul de evidenta, iar celelate echipe, din care momentan vreau sa remarc doar Voluntariul, au o sansa buna sa schimbe ierarhiile sezonul acesta.
    dupa meciurle de azi, revin cu mai multe...:)

    cu 3 ani în urmă (08.10.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    d(x_x)b
    Chiar daca Voluntariul a castigat ieri, tot Clujul e echipa mai valoroasa si cred ca va fi un meci mai greu si un test mai util pentru jucatorii nostri. Asa as interpreta bucuria lui Dan.

    Situatia cred ca va fi similara ca in sezonul trecut.
    Locul 1 va fi batut in cuie pentru Cluj, cum nu vor mai participa in BCL vor putea sa se pregateasca mai bine pentru campionat si cupa.
    Locul 2 Oradea care e aceeasi echipa de anul trecut, mai putin Richard.
    Pentru locul 3 insa cred ca va fi o lupta mult mai echilibrata intre noi, Voluntari, Pitesti. Sincer nu vad Pitestiul s-o dea in bara al 3-lea sezon la rand.
    Locurile 6-9: Craiova, Timisoara, Steaua

    cu 3 ani în urmă (08.10.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!