Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Până nu vom aduce un apărător bun, lucrurile nu se vor îmbunătăți”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.11.2021

Dan Fleșeriu: „Până nu vom aduce un apărător bun, lucrurile nu se vor îmbunătăți”

BC CSU Sibiu a ajuns la șase înfrângeri stagionale în Liga Națională, după eșecul cu CSM Târgu Jiu din prologul etapei cu numărul șapte. Scorul final al partidei a fost 87-80 în favoarea gorjenilor.

Dan Fleșeriu a vorbit despre înfrângerea de pe teren propriu pentru pagina de Facebook a echipei de pe Malul Cibinului

„Am marcat 80 de puncte, dar nu au fost destule pentru victorie deoarece primim foarte ușor coșuri. Orice fel de acțiune 1 la 1 încercată de adversarii noștri s-a sfârșit cu jucătorii mei învinși. Sunt extrem de dezamăgit. Toată lumea este. În condițiile în care nu ne putem apăra om la om, nu putem obține victorii. Am încercat să ne apărăm și în zonă, dar rezultatul a fost același. Spațiile au fost prea mari. Târgu Jiu are o echipă cu mulți jucători periculoși, pe care noi nu am reușit să-i închidem. Până nu vom aduce încă un apărător bun, aceasta este situația și lucrurile nu se vor îmbunătăți.”, a declarat antrenorul ardelenilor.

În etapa următoare, CSU Sbibiu se deplasează la Cluj pentru duelul cu campioana en-titre a României U-BT.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!