Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Rotația scurtă ne-a creat probleme”

Dan Fleșeriu: „Rotația scurtă ne-a creat probleme”

BC CSU Sibiu a câștigat cu scorul de 80-74 primul meci oficial al sezonului, jucat în compania lui CSM Ploiești în Cupa României.

Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, a vorbit despre partida disputată ieri, 24 septembrie, la Sala Transilvania:

„Este o victorie extrem de muncită. Știam că va fi un meci foarte greu. Știam de problemele din echipa noastră. De accidentări și nu numai. În mod normal puteam juca doar cu românii astăzi și ne-ar fi fost și mai greu. Mă bucur că cei care au intrat în teren au luptat până la epuizare și sper să ne revenim până la retur și să facem un meci mai bun. ”

Tehnicianul a vorbit despre cele întâmplate în sfertul trei al partidei, când ploieștenii au revenit în meci:

„Ploieștiul a câștigat sfertul trei în ultimele două meciuri marcând 30 de puncte și 31 de puncte, cu Steaua și cu Dinamo. Deci este sfertul lor bun. Rotația noastră scurtă ne-a creat probleme și în sfertul trei și în sfertul patru. Spre deosebire de meciurile amicale în care am marcat de fiecare dată peste 80 de puncte, astăzi nu am mai marcat atât, mai ales din cauza problemelor medicale.”

Întrebat despre calificare și dacă se teme de retur, după avantajul fragil, Dan Fleșeriu a răspuns:

„Sincer să fiu, m-am temut de meciul de astăzi. Acum că l-a câștigat, acolo nu avem nimic de pierdut. Știm care este situația noastră și mergem să ne jucăm șansa. Știam că Ploiești este o echipă bună, că va fi echilibrat. Dacă l-am fi putut folosi pe Tanner am fi putut face un meci mai consistent, mai ales în apărare.”

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!