Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu și Lucas Tohătan, declarații înaintea partidei cu CSM Târgu Jiu

Dan Fleșeriu și Lucas Tohătan, declarații înaintea partidei cu CSM Târgu Jiu

BC CSU Sibiu revine în această seară (03.11) în Sala Transilvania, unde o întâlnește pe CSM Târgu Jiu. Confruntarea dintre cele două formații deschide etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Sibienii au o singură victorie în acest moment, obținută în fața lui CSO Voluntari. Prin urmare, aceștia au mare nevoie de cele două puncte pe care le-ar putea acumula în duelul cu gorjenii, care stau și mai prost, având doar înfrângeri.

Un meci foarte greu pentru noi, mai ales că venim, din nou, după o înfrângere. Târgu Jiu este o echipă periculoasă. Au cel puțin trei jucători care pot să creeze foarte bine. Au un pivot care a făcut double-double în multe dintre meciurile din campionatul acesta. Chiar dacă n-au nicio victorie, s-au arătat periculoși împotriva tuturor echipelor cu care au jucat. Au reușit să facă atât o apărare foarte bună, cât și atacuri bune. Noi va trebui să depunem efort maxim astfel încât să reușim să facem o apărare bună, să nu-i lăsăm să respire în niciun moment pe creatorii lor și să nu mai lăsăm atât de multe recuperări ofensive, dacă într-adevăr ne dorim victoria”, a declarat Dan Fleșeriu, conform paginii de Facebook a galben-albaștrilor.

De asemenea, Lucas Tohătan a oferit o scurtă declarație, neuitând să le mulțumească suporterilor pentru sprijinul acordat:

Va fi un meci foarte greu. Trebuie să stăm foarte concentrați. Trebuie să avem o apărare foarte, foarte agresivă și să jucăm ca o echipă. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținerea pe care ne-o oferă meci de meci. Chiar dacă nu sunteți cu noi în sală, să știți că vă simțim prezența. Hai CSU!”

 

🏀 G A M E D A Y 🏀 ⛹️ Cateva ore ne despart de startul partidei cu CSM Tg Jiu. 📺 Aceasta va începe la ora 17:30 și poate fi urmărită LIVE pe DigiSport si LookSport 🎥 Iată ce au declarat Lucas Tohătan și Dan Fleșeriu înainte de acest meci 👇

Posted by BC CSU Sibiu on Wednesday, November 3, 2021

Partida începe la ora 17:30 și va fi transmisă, în direct, pe Digisport și Look Sport.

*foto: Mihai Neacșu/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!