Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să începem cu dreptul, deși este un meci foarte greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.03.2018

Liderul clasamnetului după prima fază din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu, dispută primul meci din Top 6 pe terenul lui BCM U FC Argeș. Partida din Trivale este programată marți, 27 martie, de la ora 18:15. Dan Fleșeriu a prefațat partida pe care echipa sa o joacă pe terenul formației argeșene:

„Echipa noastră este pregătită. Toată lumea este aptă și dornică să înceapă o dată meciurile cu adevărat valoroase, cu echipe foarte bune. Sper să începem cu dreptul,  deși este un meci foarte greu pe terenul unei echipe care are o mulțime de aruncători de la distanță. În ultimul meci au dat 22 de aruncări de 3 puncte, un record pentru Liga Națională. De asemenea, au un pivot pe pozitia 5, Agafonov, probabil unul dintre cei mai buni pivoți de poziția 5 din campionat, așa că va fi cu siguranță un meci pe care noi trebuie să îl jucăm la intensitate maximă, de 100%, dacă vrem să venim cu un rezultat bun. Sunt convins că jucătorii noștri vor da totul pe teren, jocul va fi unul cel puțin frumos și sperăm ca tranșăm în favoarea noastră” a declarat Dan Fleșeriu conform csusibiu.ro.

BC CSU Sibiu și BCM U FC Argeș Pitești și-au împărțit victoriile în prima fază din sezonul regulat fiecare echipă câștigând pe teren propriu. În Trivale diferența a fost minimă, scor 79-78, iar la Sibiu s-a consemnat scorul de 79-71.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!