Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Știu că putem mai bine, băieții știu că pot mai bine”

Dan Fleșeriu: „Știu că putem mai bine, băieții știu că pot mai bine”

CSM Constanța s-a impus sâmbătă, 23 septembrie, în duelul cu CSM Târgu Mureș în ceea ce a reprezentat a treia apariție oficială pe teren propriu în 2023/2024, fiind vorba acum despre primul joc din campionat, după cele două din Cupa României. Scorul final a fost 84-70.

După încheierea disputei, Dan Fleșeriu a vorbit pentru pagina de Facebook CSM Constanța Baschet și a scos în evidență detaliile care l-au mulțumit, dar și ce nu i-a plăcut:

„Mulțumit de rezultat. Jocul a fost foarte lent pentru ceea ce-mi doresc eu. Știu că putem mai bine, băieții știu că pot mai bine, dar de fiecare dată când ne-am distanțat, am încetinit. Târgu Mureș e o echipă foarte experimentată și le-a lipsit un jucător important și noi am reușit să profităm de lucrul acesta. Au jucat fără Borșa, al doilea român important și rotația lor a avut de suferit. Din fericire, chiar dacă scopul lor principal a fost să ne încetinească jocul, am avut momente în care am reușit să ne facem contraatacurile și acelea au fost momentele în care am reușit să facem diferența. Am câștigat fiecare sfert, ceea ce arată o echipă solidă pentru noi. Sper ca la fiecare meci să fim din ce în ce mai buni.”

Antrenorul dobrogenilor a spus câteva cuvinte despre următorul joc:

„Meci cu meci, pas cu pas. Următorul meci este cel mai important, indiferent cu cine am juca. Ploieștiul este o echipă foarte bună. Urmează să ne pregătim pentru ei cât se poate de bine și vrem ca la fiecare meci să intrăm cu gândul că avem șansa noastră să câștigăm. Evident, o victorie în deplasare ne-ar aduce puncte importante pentru rezultatul din prima parte a campionatului.”

CSM Constanța va juca în Sala Olimpia din Ploiești în a doua rundă a Conferinței B, adversară fiind CSM Petrolul, echipă care a irosit un avantaj de 17 puncte în runda inaugurală și a pierdut la Pitești.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!