Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov: „Sper că vom continua să mergem pe aceeași cale începută în Oradea”

Aco Todorov: „Sper că vom continua să mergem pe aceeași cale începută în Oradea”

SCM Craiova este neînvinsă după primele trei partide din Cupa României - ediția 2020/2021. 

Antrenorul oltenilor, Aco Todorov, a vorbit despre primele trei partide, despre următoarea partidă, cea cu echipa gazdă CSM CSU Oradea, dar și despre faptul că echipa sa va mai legitima un jucător străin. 

 

Fiind zi de pauză în Cupa României pentru echipa noastră, am reușit să luăm legătura cu antrenorul echipei, Aleksandar...

Posted by Craiova Baschet Fans on Wednesday, November 11, 2020

 

Mâine vom juca ultimul meci împotriva celui mai puternic adversar din grupa noastră . Deși ne-am atins obiectivul, și anume calificarea în Final 8-ul Cupei României, vom aborda această partidă cu bucurie că putem juca baschet în această perioadă dificilă, dar totodată vrem să demonstrăm că performanțele din precedentele trei partide nu au fost accidentale. Fără nicio presiune în ceea ce privește rezultatul final,vom încerca să folosim o rotație mai mare a jucătorilor, dar este la fel de important să ținem cont că am jucat trei partide la rând, să luăm în considerare oboseala și solicitarea jucătorilor ca să prevenim niște situații nedorite(accidentări). Suntem bucuroși că am câștigat primele trei partide, chiar cu o rotație mai scurtă a jucătorilor, că am realizat obiectivul, că jocul nostru a fost unul frumos și de calitate, și sper ca după această pauză din campionatul național să revenim mai puternici, cu Dino Cinac și un alt nou jucător, și că vom continua să mergem pe aceeași cale începută în Oradea.

Ca antrenor al acestei echipe,aș dori încă odată să îmi felicit jucătorii pentru devotamentul de care au dat dovadă în această perioadă, pentru că au urmat protocoalele și au rămas sănătoși. De asemenea aș dori să mulțumesc organizatorilor de la CSM Oradea pentru efortul depus de a ne ține în siguranță în aceste cinci zile și pentru că au facut o treabă excelentă în organizarea întregului turneu. Fanilor noștri, și în general fanilor baschetului, le doresc să rămână sănătoși în aceste vremuri grele,să respecte toate măsurile de combatere a acestui dușman invizibil, și sper ca în viitorul apropiat să ne reîntâlnim la meciurile de baschet.

Partida dintre CSM Oradea și SCM U Craiova va avea loc mâine, 12 noiembrie, de la ora 17:30. 

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!