Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleşeriu: Trebuie avută răbdare şi cu siguranţă vom arăta mai bine

Dan Fleşeriu: Trebuie avută răbdare şi cu siguranţă vom arăta mai bine

CSU Sibiu a suferit două înfrângeri în turneul memorial Elemer Tordai. Al doilea a venit în compania rivalilor de la U-BT Cluj şi a fost pierdut cu 83-75.

Sibienii au avut chiar şi un dezavantaj de 20 de puncte. La finalul partidei, antrenorul celor de la CSU Sibiu, Dan Fleşeriu, s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi în acest turneu.

"Am avut două meciuri slabe. Astăzi (n.r. cu U-BT Cluj) chiar mai slab decât ieri (n.r. cu Dinamo Ştiinţa). Am avut un meci total lipsit de energie. Apărare cu foarte multe greşeli, de fiecare dată, în toate sferturile cu Clujul şi de acolo totul a mers foarte prost. Vom putea să jucăm evident mai bine de atât. Am reuşit asta în Bulgaria. Cu siguranţă săptămâna care ne rămâne până la Cupă remediem şi vom juca mai bine decât s-a văzut în meciurile astea două. Am folosit mai multe formule de joc să pot să îmi dau seama cât de mult pot să ne ofere jucătorii noştri, în condiţiile în care avem trei jucători rookies şi alţi jucători tineri care abia învaţă baschetul european. Trebuie avută răbdare şi cu siguranţă vom arăta mai bine."

 
Dan Fleșeriu, la finalul Memorialului Elemer Tordai 2020.

Dan Fleșeriu, la finalul Memorialului Elemer Tordai 2020.

Posted by BC CSU Sibiu on Thursday, October 8, 2020

După Memorialul Elemer Tordai, pentru CSU Sibiu urmează meciurile din grupa c a Cupei României, cu CSO Voluntari, SCM Timişoara şi CSM Târgu Jiu.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Recrutare jucatori
    Stam fff prost la capitolul asta! Nu stiu de unde ii aduce dar arata a jucatori de streetball de cartier. Lutete cred ca tb sa slabeasca vreo cateva 10 de kg si nu cred ca-i vreun Jokic.

    cu 3 ani în urmă (09.10.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      :))))
      Nu mai fumaț...

      cu 3 ani în urmă (10.10.2020)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Chiar așa tarb?
      Ai tras în cel mai bun, poate îi confunzi, da ar fi nevoie de ceva schimbări dar 1-2 și pe forță acolo cred că ducem lipsă (Hardy+Falkar, ceva de genul). S-a văzut și lipsa de energie...

      cu 3 ani în urmă (10.10.2020)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Lutete
      Mi se pare ciudat, mediocru , oversized, cand il vad cum se misca am senzatia ca vine din WNBA. Daca asta-i superstarul echipei o sa avem pb mari anul asta.O sa prindem locul trei si iarasi o sa ne laudam ca ne-am depasit conditia .

      cu 3 ani în urmă (10.10.2020)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Gyke
      Sunt Hipster de Sighi si am vise umede , daca-l pup in ... pe Dan poate ma pune videotrainer cu juma de norma.

      cu 3 ani în urmă (10.10.2020)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Lutete
      e motivul pentru care nu am pierdut rusinos in meciul cu Cj. Dincolo de puncte, prin actiunile luate pe cont propriu si finalizate a furat atentia de la lipsa de idei din atac.

      cu 3 ani în urmă (11.10.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    Hmm
    Lutete e chiar un transfer reușit. Eu îl consider cel mai bun rookie pe care l-am avut in ultimii ani. Cred ca are un potențial foarte mare și in câțiva ani poate juca la un nivel mult mai bun.

    cu 3 ani în urmă (11.10.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!