Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Un meci pe care am reușit totuși să-l câștigăm pe final pentru că am avut o rotație mai lungă”

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă
27.03.2018

BC CSU Sibiu a reușit o victorie în Trivale contra lui BCM U Pitești, în prima etapă din Top 6. Liderul din Liga Națională de Baschet Masculin și-a apropiat victoria grație unui sfert patru foarte bun, cu un parțial de 26-12, pentru a se impune la final cu scorul de 98-81. La finele partidei, antrenorul formației sibiene, Dan Fleșeriu a vorbit despre jocul de la Pitești. Antrenorul sibian a vorbit și despre perioada care urmează în Top 6 și ce înseamnă aceasta pentru echipa sa.

„A fost un meci în care ei ne-au surprins cu viteza de joc. Ne-au surprins cu procentajul aruncărilor de 3 puncte în prima repriză. Senzațional. Un meci pe care am reușit totuși să-l câștigăm pe final pentru că am avut o rotație mai lungă. Am folosit în special sub coș mai mulți pivoți. Noi suntem obișnuiți să jucăm în ritmul acesta, chiar astăzi am jucat puțin mai lent decât de obicei. Piteștiul este o echipă senzațional de bună, dar cu un ritm ceva mai încet de joc. Pot pune probleme mari multor echipe și dacă continuă așa, mai ales că au avut câțiva accidentați astăzi și sunt convins că nu au jucat la potențial maxim, Agafonov, Kostoski și probabil și alții.

Urmează restul meciurilor, mai sunt nouă. Începem să tăiem unul câte unul. Va trece foarte repede. E o perioadă foarte frumoasă în care jucători doar joacă și mai puțin se antrenează. Facem recuperare, pregătim meciul următor, călătorim și jucăm. Pentru public în sistemul acesta este foarte frumos, și pentru jucători. Am declarat și înainte de meci, în Top 6 jucătorii progresează.”

BC CSU Sibiu a ajuns după victoria de la Pitești la un bilanț de 19 victorii și 4 înfrângeri și rămâne liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!