Stiri Cupa României Masculin

Daniel Dillon, cel mai eficient jucător al partidei CSM Oradea vs Concordia Chiajna

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2013

Daniel Dillon a fost cel mai bun jucător al lui CSM Oradea în victoria repurtată asupra Concordiei Chiajna, scor 81-53, în primul tur al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013/14. Australianul a fost liderul echipei la minute, puncte și eficiență.

În 30 minute pe parchet, Dillon a avut 10/11 la aruncările de două puncte și 0/3 la trei puncte pentru un total de 20 puncte. Sportivul venit de la Antipozi a adăugat 8 pase decisive, 5 recuperări, 3 intercepții și un capac cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 32 la eficiență, respectiv 36 la capitolul +/-.

Dillon a fost protagonist în principal prin capacitatea de a accelera ritmul de joc al întregii echipe. Capabil să finalizeze pe acțiuni individuale, Daniel a demonstrat și un rafinament deosebit prin care și-a servit colegii pe tranziție cu mingi deosebit de utile, prin care a creeat un plus nu doar de viteză, dar și de creativitate.

Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!