Stiri Cupa României Masculin

Daniel Dillon vorbește despre prima manșă a dublei cu BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2014

CSM Oradea și BC Timișoara se întâlnesc miercuri, pentru a 2-a oară în acest sezon, într-un meci din cadrul primei manșe a sferturilor de finală din Cupa României. Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în 9 noiembrie 2013, în Liga Națională, meci în care bihorenii s-au impus în deplasare cu 87-79.

Cel mai bun marcator al formației pregătite de Cristi Achim a fost Daniel Dillon, australianul marcând 24 de puncte. Înaintea disputei din Cupa României, Dillon a vorbit pentru TotalBaschet despre faptul că Timișoara este acum o echipă imprevizibilă având în vedere numeroasele schimbări de la nivelul lotului de jucători. 

„Timișoara este genul de echipă de la care nu știi la ce să te aștepți, deoarece doar prin simplul fapt că de la ultima întâlnire dintre noi, aceștia și-au schimbat antrenornul și câțiva dintre jucători. Echipele de genul acesta practică un baschet mult mai bun, iar în aceste condiții, noi trebuie să tratăm întâlnirea ca una de o calitate foarte ridicată. Nu avem voie să ne gândim la ultimul meci dintre Timișoara și noi, niciun meci nu seamănă cu celălalt”, a explicat Daniel Dillon. 

În prima fază pe care orădenii au disputat-o împotriva celor de la Chiajna, Dillon a marcat în cele 2 manșe un total de 33 de puncte, având și 6 recuperări și 12 pase decisive, pentru o medie la eficiență de 22.0 de unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!