Stiri Cupa României Masculin

Daniel Nelson este antrenorul celor de la Laguna București pentru primul sezon în LNBM

Daniel Nelson este antrenorul celor de la Laguna București pentru primul sezon în LNBM

Laguna București are un nou antrenor pentru primul sezon după promovarea în Liga Națională de Baschet Masculin. Daniel Nelson va conduce echipa bucureșteană în primul eșalon baschetbalistic din România.

Daniel Nelson este un tehnician irlandez în vârstă de 38 de ani. El are o vastă experiență atâtâ în Europa cât și la Antipozi. El și-a început cariera în țara natală, după care a ajuns la Perth Wilcats, unde a stat între 2011 și 2014. Nelson a revenit în Europa la MHP Riesen Ludwigsburg unde a fost antrenor asistent la echipa de Bundesliga și principal la echipa din Regionalliga.

În stagiunea 2016/2017 a fost principal la Giants TSV 1861 Nordlingen, echipă din liga secundă secundă a Germaniei. Următorul sezon l-a regăsit pe Daniel Nelson pe banca celor de la Leeds Force, în Marea Britanie.

În 2018 a mers în Rusia la Parma Perm ca antrenor secund și a pregătit echipa secundă în VTB-Youth League.

Daniel Nelson a revenit în 2020/2021 în poziția de principal și a împărțit sezonul între Taylor Hawks (Noua Zeenlandă) și SC Karlsruhe. Ultimul sezon l-a petrecut pe banca lui Omonia Nicosia, în Cipru.

Omonia Nicosia a terminat pe poziția a 5-a sezonul regulat din stagiunea trecută a campionatului Ciprului. În playoff a fost eliminată în prima rundă de Paralimni, în joc decisiv.

Acum, cu numirea lui Daniel Nelson, sunt așteptate și primele transferuri la Laguna București. Echipa din Capitală nu a făcut nici un anunț referitor la lotul de jucători pentru sezonul 2022/2023.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!