Stiri Cupa României Masculin

Darius Hargrove: "Îmi doresc să câștig Cupa României"

Paul Olar

Paul Olar
18.09.2013

"U"-BT Mobitelco debutează joi în noul sezon competițional cu ocazia confruntării din prima manșă a Cupei României cu SCM Craiova.

Pentru Darius Hargrove, încleștarea din "Bănie" va însemna prima partidă oficială în maieul alb-negru, americanul spunând că este pregătit de joc. De asemenea, fostul baschetbalist a lui CSU Ploiești a avut cuvinte de laudă la adresa trupei lui Andjelko Mandic și anunță că își dorește să punâ mâna pe trofeu.

"Sunt pregătit pentru debutul de sezon, dar ca și echipă mai avem mult de muncit pentru a închega relațiile de joc. Jucăm bine individual, dar trebuie să muncim mai mult la jocul colectiv. În ceea ce privește începutul de sezon, ne așteaptă un meci dificil în Cupă României, la Craiova. Întâlnim o echipă care are în lot jucători buni cese cunosc destul de bine și evoluează de mulți ani împreună. Știu că LeVar Seals a jucat în urmă cu câțiva ani la Cluj, este un baschetbalist bun, experimentat. Nu știu dacă Bureau și Dzambic sunt suspendați. Eu și Bureau suntem prieteni apropiați, însă nu am știut că este suspendat. Îmi doresc să câștig Cupa României și sunt convins că și ceilalți colegi din echipă își doresc același lucru. Mă simț bine la Cluj, pentru mine este o nouă provocare, o nouă oportunitate, este o nouă formație și trebuie să îmi câștig locul în echipă." A precizat sportivul de peste ocean, conform u-mobitelco.ro

*Foto: u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    cupa
    Si noi de dorim sa vedem ca doresti cu adevarat asta!

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!