Stiri Cupa României Masculin

Darius Hargrove: "Simt că putem juca mai bine decât am făcut-o până acum"

Paul Olar

Paul Olar
07.01.2014

"U"-BT Mobitelco dispută miercuri primul meci al turului doi din Cupa României împotriva formației BCM U Pitești. Confruntarea va avea loc la Sala Sporturilor "Trivale", iar Darius Hargrove spune că ardelenii sunt gata să câștige disputa.

Americanul a acordat un scurt interviu site-ului Total Baschet, acesta spunând, printre altele, cât de important este ca băieții lui Dorin Pintea să debuteze cu dreptul în noul an.

Cum ți-ai petrecut vacanța?

A fost foarte bine în vacanță, mi-am petrecut timpul acasă cu familia, cu soția și copii. Aceste clipe sunt neprețuite având în vedere că sunt departe de casă mult timp.

Ce părere ai despre parcursul vostru din turul de campionat?

Nu sunt foarte mulțumit de rezultate, nu îmi place să pierd. Simt că putem juca mai bine decât am făcut-o până acum, în această primă parte a sezonului. Este însă nevoie de timp pentru ca jucătorii să se obișnuiască unii cu ceilalți.

Urmează o deplasare destul de dificilă la Pitești...

Este un meci important, știm că Piteștiul joacă bine, mai ales pe teren propriu. Trebuie să jucăm ca o echipă care își dorește să arate că poate mai mult, că este capabilă să facă performanță.

Se poate spune că aveți de luat o revanșă în fața piteștenilor după eșecul din sezonul regulat?

Revanșă? Nu cred că se pune problema. Tot ce ne dorim este să ne facem jocul, să muncim din greu și sunt convins că numai lucruri bune se pot întâmpla.

Cât de importantă ar fi pentru "U" o victorie în prima partidă din 2014?

Este foarte important să începem bine anul 2014, iar noi suntem pregătiți. Îmi doresc să fim concentrați, să fim mai gresivi, să avem încredere și să muncim din greu. Cred că aceasta este formula spre rezultate cât mai bune, atât pentru mine, cât mai ales pentru echipă.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!