Stiri Cupa României Masculin

Darko Planinic a ajuns la un acord cu KK Cibona Zagreb

Darko Planinic a ajuns la un acord cu KK Cibona Zagreb

Darko Planinic a ajuns la un acord cu KK Cibona Zagreb. 

Fostul jucător al lui U-BT Cluj a început sezonul alături de KK Zadar, echipă cu care a semnat un contract deschis. 

 

Mă bucur să ajung la Cibona, am doar amintiri plăcute despre acest club. Trofeul ABA pe care l-am câștigat ultima dată când am jucat aici este încă unul dintre favoritele mele și cel mai mare din istoria recentă a Cibonei. Vreau să câștig un trofeu și anul acesta. Am avut ocazia să lucrez cu antrenorul Velić mulți ani la Široki și sunt extrem de fericit de reluarea colaborării cu el. Sunt mulți băieți tineri și talentați în echipă și sper să fiu cel care își va folosi experiența pentru a-i ajuta să își imbunătățească jocul și să înceapă să câștige împreună, a declarat Planinic pentru pagina oficială a echipei.

Planinic a mai jucat pentru KK Cibona în stagiunea 2013/2014, când, la fel ca și cum, clubul era angrenat în Liga ABA, dar și în primul eșalon al Croației. 

De-a lungul carierei sale, sportivul de 30 de ani a mai trecut pe la BC Siroki, Maccabi Tel Aviv, KK Cibona, Buducnost, Baskonia, Herbalife Gran Canaria, Dinamo Sassari, Zielona Gora și U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!