Stiri Cupa României Masculin

Darko Planinic: „Cu siguranță, va fi un duel dificil însă vom fi pregătiți”

Darko Planinic: „Cu siguranță, va fi un duel dificil însă vom fi pregătiți”

Miercuri, 4 martie, U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth își dispută prima manșă a sferturilor de finală din FIBA Europe Cup. Baschetbaliștii pregătiți de Mihai Silvășan își doresc să facă un meci bun și, implicit, un pas important spre calificarea în penultimul act al competiției.

Darko Planinic consideră că alb-negrii sunt pregătiți pentru întâlnirea cu Medi Bayreuth și speră la un început în forță.

Ne simțim bine. Antrenamentele au fost foarte bune în ultima perioadă și cred că suntem pregătiți pentru meciul de mâine. Întâlnim o adversară bună, cu mulți jucători puternici pe fiecare poziție dar sper că vom începe bine partida și vom reuși să câștigăm. Așa cum a spus și domnul antrenor, ei au baschetbaliști foarte buni, joacă rapid și agresiv. În plus, aruncă excelent și au oameni mari în spațiul de trei secunde. Cu siguranță, va fi un duel dificil însă vom fi pregătiți. Mai întâi, trebuie să ne concentrăm pe disputa de aici și apoi vom vedea ce se va întâmpla acolo. Trebuie să tratăm situația pas cu pas”.

Disputa va începe la ora 19:00 și va putea fi vizionată, în direct, pe canalul de Youtube al FIBA Europe Cup.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!