Stiri Cupa României Masculin

Darrion Strong este MVP-ul etapei a 8-a

Darrion Strong este MVP-ul etapei a 8-a

Luni, 15 noiembrie, odată cu încheiarea partidei dintre CSA Steaua București și CSM Petrolul Ploiești, s-a terminat încă o etapă din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea dintre Steaua și Ploiești a fost a doua din această rundă care a avut la final o diferență de un singur punct pe tabelă.

Sâmbătă, 13 noiembrie, SCM Timișoara a învins-o pe BC Athletic Constanța cu scorul de 74 la 73, după un final foarte încins. Bănățenii au controlat cea mai mare parte a jocului, însă constănțenii au fost aproape de a reveni în ultimele minute.

Coșul victoriei a fost înscris de Alexandru Olah, după o pasă excelentă venită de la Darrion Strong, cel mai bun jucător al meciului și MVP-ul etapei a 8-a. Baschetbalistul american a adunat 38 de puncte, 4 intercepții, 3 pase decisive, 2 recuperări și un indice al eficienței de +34.

Strong a aruncat de 25 de ori în disputa cu Athletic și a găsit ținta de 14 ori, pentru un procentaj din acțiune de 56%. De la distanță, fundașul în vârstă de 27 de ani a înscris aproape 40% din aruncări (5/13 – 38%), în timp ce, din interiorul semicercului, acesta a fost mult mai eficient (9/12 – 75%).

Știm că Michael Qualls, jucătorul Craiovei a avut parte de o prestație extraordinară (41 de puncte, 2 recuperări, 2 capace, o intercepție, 38 la eficiență), însă i-am acordat titlul de MVP lui Darrion Strong, fiindcă evoluția sa a venit într-o încleștare mult mai echilibrată în care a fost decisiv.

Este a doua oară când baschetbalistul Timișoarei primește această distincție, după ce, în runda a treia, acesta a avut 34 de puncte, 6 pase decisive, 3 intercepții, o recuperare și un capac în jocul cu Dinamo din Capitală.

În acest moment, Darrion Strong are medii de 21.1 puncte, 3.7 pase decisive, 2.4 recuperări și 1.9 intercepții.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii