Stiri Cupa României Masculin

David Antonescu se va pregăti în presezon cu Real Betis Basket

David Antonescu se va pregăti în presezon cu Real Betis Basket

După ce a încheiat stagiunea trecută pe locul al 13-lea în liga ACB, Real Betis Basket a avut o vară aglomerată. Trupa din Sevilla a renunțat la șase jucători și a adus, în schimb, alți patru baschetbaliști.

Real Betis s-a despărțit de Mike Torres, Luis Garcia, Beqa Burjanadze, Jacob Wiley, Pablo Marin și Vitto Brown și i-a adus pe Jeremiah Hill, Amar Sylla, Yannick Nzosa și Volodymyr Gerun.

De asemenea, alb-verzii le-au prelungit contractele următorilor sportivi: Shannon Evans, Aleksandar Cvetkovic, BJ Johnson, Dairis Bertans, Pablo Almazan și Eulis Baez. În plus, se zvonește că Rodions Kurucs ar putea ajunge în lotul lui Luis Casimiro.

În cursul acestei seri, Real Betis Basket a anunțat că David Antonescu se va pregăti în presezon alături de echipa de seniori, urmând ca, în stagiunea 2022-2023 să evolueze pentru formația secundă, în liga EBA.

 

¡Refuerzos de lujo! 💪🏻 Los canteranos Iliam Fevry, Diego Eslava y David Antonescu realizarán la 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐝𝐚 con el primer equipo 📆⛹️‍♂️ #CoosurBetis #LigaEndesa

Posted by Coosur Real Betis on Monday, August 22, 2022

Tânărul jucător format de LPS Focșani a ajuns în urmă cu un an la gruparea din Sevilla și i-a impresionat pe antrenorii spanioli.

David are o mentalitate excelentă, a pierdut din greutate în acest sezon, a pus masă musculară și a muncit la condiția lui fizică. E foarte important pentru el să aibă cea mai bună condiție fizică posibilă. Are instrumente bune la dispoziție, am încercat să îi îmbunătățim abilitățile tactice, tehnice. E la un nivel foarte bun”, declara Pastor Planelles, coordonatorul academiei de juniori a lui Real Betis, într-un interviu pentru Baschet.ro.

„Anul acesta, în echipa mea, l-am avut pe David Antonescu, un jucător foarte bun dar, mai important, un om foarte bun”, a adăugat Juan Ignacio Diez, antrenorul secund al echipei U18.

În această vară, David Antonescu a participat la Campionatul European U18, divizia B, fiind numit căpitanul tricolorilor. Baschetbalistul născut în 28 august 2004 a terminat turneul cu medii de 5.9 puncte și 5.9 recuperări.

*foto: Real Betis Basket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!