Stiri Cupa României Masculin

David Lawrence: "Vrem să demonstrăm de ce suntem în stare"

Marius Petri

Marius Petri
21.09.2013

BC Timba Timişoara are un debut infernal de sezon în compania campionilor en-titre, CSU Asesoft Ploieşti. Disputa, care se desfăşoară in turul inaugural al Cupei României, va avea loc astăzi în sala  “Constantin Jude”, cu începere de la orele 18:00.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute ieri, noua achiziţie a “urşilor”, americanul David Lawrence, a facut câteva declaraţii despre echipa sa si despre duelul cu echipa ploieşteană:

 “Va fi cu siguranţă un meci tare. Au adus o mulţime de jucători talentaţi, mai ales că joacă şi în cupele europene. Dar e genul de meci în care putem să demonstrăm de ce suntem în stare. Vom intra în teren şi vom lupta, astfel încât la sfârşitul zilei să fim mândri că am jucat un baschet bun.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!