Stiri Cupa României Masculin

David Pătru a fost principalul marcator al lui Dinamo București la debutul în noul sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2023

David Pătru a fost principalul marcator al lui Dinamo București la debutul în noul sezon

Dinamo București a pornit cu stângul în noul sezon, cedând în primul meci oficial. Câinii Roșii s-au duelat cu U-BT Cluj-Napoca într-un meci din primul tur al Cupei României de Baschet Masculin. Scorul final al disputei a fost 65-88, astfel că alb-roșii păstrează șanse minime la calificarea în Final Eight.

David Pătru a fost cel mai bun marcator al grupării din Capitală, totalizând 14 puncte. El a transformat 5/6 aruncări din acțiune, 3/4 de la distanță, respectiv 1/2 de la libere pentru +12 la eficiență. Iată ce a avut de spus fundașul dinamovist după acest joc:

„Având în vedere că ne lipsesc componenți importanți din lot, cred că am încercat să ducem la bun sfârșit tactica antrenorului și să jucăm jocul pe care ar fi trebuit să îl jucăm. Așteptările echipei de la meciul de mâine sunt să jucăm cel mai bun baschet al nostru și, de ce nu, să obținem victoria. A fost un presezon foarte ok din toate punctele de vedere. Chimia echipei e foarte bună, la antrenamente totul este foarte bine. Intensitatea este mare. Toate lucrurile sunt în avantajul nostru. Am început jocul foarte încrezător, am știut că n-am nimic de pierdut și sunt conștient de atuurile mele și încerc să le pun cât mai bine în practică. Obiectivul meu personal e să ajut cât mai mult echipa, să obținem rezultate cât mai bune, iar pe plan individual să evoluez din ce în ce mai mult”, a declarat tânărul baschetbalist al alb-roșilor.

Mâine, 17 septembrie, turneul de calificare de la Oradea se încheie cu disputa dintre CSM Oradea și CS Dinamo București, care va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe www.digisport.ro.

*foto: Facebook/Dinamo București Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Patru Nr 1
    La tot mai multe coșuri și la Dinamo și la nationala

    cu 7 luni în urmă (17.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!