Stiri Cupa României Masculin

Dean Medan va face parte din staff-ul lui Tudor Costescu la Rapid București

Dean Medan va face parte din staff-ul lui Tudor Costescu la Rapid București

Rapid București este una dintre cele mai active formații românești în această perioadă de pauză competițională. După ce au anunțat mai multe transferuri, atât ale jucătorilor autohtoni, cât și ale baschetbaliștilor străini, giuleștenii și-au completat staff-ul tehnic.

Mai exact, Dean Medan va face parte, alături de Marius Bulancea și Cosmin Radu, din echipa lui Tudor Costescu, antrenorul care a trecut în această vară de la FC Argeș Basketball la Rapid București. Născut în 15 martie 1996, Medan a renunțat rapid la cariera de jucător și a ales să o urmeze pe cea de antrenor. După ce a absolvit College of Sports and Health din Belgrad, Medan a antrenat în China, la Sichuan Blue Whales, iar sezonul trecut a făcut parte din staff-ul lui Darko Russo, la BC Astana.

Alături de trupa kazahă, în al cărei lot s-a regăsit Anthony Hickey, fostul jucător al lui CSO Voluntari, Medan a cucerit titlul național și a ocupat poziția a 10-a în liga VTB. Aducerea tânărului antrenor sârb la Rapid par să confirme informațiile pe care site-ul nostru le deține legate de încetarea colaborării între Tudor Costescu și Ștefan Odea, care a ocupat poziția de scouter atât la Dinamo București, cât și la FC Argeș Basketball. Sursele Baschet.Ro susțin că acestea ar putea să ajungă la o grupare de top din România.

În acest moment, lotul lui Rapid București arată în felul următor: Alex Olah, Josip Bilinovac, Filip Barovic, Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Mladen Jeremic, Matei Dorneanu, David Oprea și Mihnea Andrei.

*foto: pbcastana.kz

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!