Stiri Cupa României Masculin

Debut de sezon în forță pentru Kyndall Dykes în Polonia

Debut de sezon în forță pentru Kyndall Dykes în Polonia

Kyndall Dykes are un debut excelent de sezon în Polonia, acolo unde echipa sa, Anwil Wloclawek a reușit să câștige perimele trei partide. În plus, fostul jucător al lui U BT Cluj-Napoca este cel mai bun marcator al echipei în acest start de sezon.

Anwil a început stagiunea cu o victorie în deplasare pe terenul celor de la Lublin, scor 75-64. A urmat o victorie mare pe teren propriu în compania celor de Zielona Gora, echipă angrenată în Liga VTB, cu scorul de 89-82. În ultimul meci, Anwil s-a deplasat pe terenul lui  Stal Ostrow, finalista din sezonul precedent al FIBA Europe Cup, unde a reușit să câștige cu 79-66.

În aceste trei victorii, Kyndall Dykes a avut un rol extrem de importanr, mai ales pe faza ofensivă și a strâns 16.3 puncte, 2.7 recuperări și 1.7 pase decisive în 30 de minute petrecute în medie pe parchet.

Anwil va juca următorul meci de campionat pe teren propriu în compania celor de la Bydoszcz, pe data de 25 septembrie.

Kyndall Dykes se află pentru al 3-lea sezon în Polonia. în stagiunea precedentă a îmbrăcat tot echipamentul lui Anwil iar în 2019/2020 a jucat pentru Asseco Arka Gdynia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!