Stiri Cupa României Masculin

Declarații Alexandru Neguț și Cătălin Vlaicu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.09.2015

Vlaicu

Cătălin Vlaicu, în duel cu Aleksandar Rasic (Steaua CSM EximBank)

În prima faza a Cupei României, BCM U Pitești o va întâlni pe Dinamo București. Partida tur se va disputa marți, cu începere de la ora 19:30, la Sala Dinamo.

Alexandru Neguț și Cătălin Vlaicu, jucătorii celor de la BCM U Pitești, au vorbit despre acest prim joc din Cupa României.

Alexandru Neguț: “Suntem nerăbdători pentru debutul oficial în acest sezon competițional. Marți și sâmbătă vom întâlni o formație puternică. Cred că Dinamo a fost una dintre cele mai bune echipe ale presezonului. Am jucat de 3 ori cu ei în această perioadă și am reușit să câștigăm ultimul meci. Ce este drept, în primele două întâlniri, nu ne-am putut baza pe 2 sau 3 jucători străini. Aceste întâlniri nu mai contează acum. Trebuie să fim concentrați și să dăm totul pe teren, să ascultăm cerințele antrenorului, iar astfel, la final, totul va fi bine.

Cei de la Dinamo au o echipă extrem de periculoasă, cu jucători de calitate pe toate pozițiile. Aruncă bine de la distanță și cred că aceasta este una dintre armele principale ale echipei. Noi trebuie să intrăm pe teren determinați și să ne întoarcem de la București cu o victorie.”

Cătălin Vlaicu: “Prima parte a fost mai una grea pentru noi, până în momentul în care ne-am completat loul. Pe parcurs, echipa a devenit din ce în ce mai omogenă și putem privim cu încredere primele meciuri oficiale.

Cu siguranță, privitor la Cupa României, noi ne dorim să ajungem în Final Four, dar trebuie să luăm lucrurile pe rând, pas cu pas, și să ne concentrăm la meciul cu Dinamo de marți. Cred că formația bucureșteană este surpriza plăcută de până acum. Demonstrează la fiecare meci că vor fi o candidată puternică la accedera în play-off.”

În partidele amicale, cei doi baschetbaliști au primit minute importante din partea lui Jovica Arsic.

foto: BCM U Pitești (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!