Stiri Cupa României Masculin

Declarații Dani Popescu și Octavian Popa Calotă înaintea meciului Pitești - Mediaș

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.12.2012

BCM U Piteşti a terminat turul Ligii Naţionale de Baschet masculin pe poziţia a 10-a a clasamentului cu un total de 22 de puncte, având un bilanţ de 7 victorii şi 8 înfrângeri. Echipa antrenată de Tudor Costescu va întâlni Gaz Metan Mediaş, într-un meci ce va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Iată ce au declarat Daniel Popescu şi Octavian Calotă înaintea partidei de Cupă contra Mediaşului:

Daniel Popescu: “Va fi o confruntare foarte grea. Întâlnim un adversary redutabil, însă dacă reuşim să egalăm intensitatea echipei medieşene, vom avea multe şanse să accedem în Final-Four-ul competiţiei. Va fi o manşă tur în care cred că nu există o favorită clară. Forma şi inspiraţia de moment va face diferenţa.”

Octavian Calotă: “Va fi un meci important. Mediaș este o echipă puternică, care a făcut o figură frumoasă în Cupele Europene, calificându-se mai departe. Cred că o să fie o dublă interesantă. Fie ca cel mai bun să câștige. Putem spera la o victorie, mai ales că jucăm în faţa propriilor fani. Am dovedit că putem juca un baschet de calitate şi mă aştept la un joc bun din partea noastră în meciul cu Mediaş. Aşteptăm lumea la sală deoarece avem nevoie de susţinerea publicului.” 

Partida dintre BCM U Piteşti şi Gaz Metan Mediaş va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:45. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!