Stiri Cupa României Masculin

Declarațiile lui Mihai Silvășan și Stefan Bircevic după victoria lui U-BT Cluj pe terenul Rapidului

Declarațiile lui Mihai Silvășan și Stefan Bircevic după victoria lui U-BT Cluj pe terenul Rapidului

U-BT Cluj-Napoca a rămas singura formație fără înfrângere în campionat după șapte runde, reușind să câștige în ultima secundă pe terenul Rapidului în derby-ul etapei din Conferința A, scor 79 la 77.

Mihai Silvășan și Stefan Bircevic au vorbit pentru pagina de Facebook a campioanei României după încheierea jocului, tehnicianul clujenilor nefiind mulțimit de cum au evoluat jucătorii săi:

„A fost un meci frumos de privit din punct de vedere al spectatorului. Mă bucur că am reușit să câștigăm, a fost o partidă echilibrată. Nu sunt mulțumit de cum am jucat, nu am fost extrem de disciplinați și nu am reușit să facem de multe ori ceea ce ne-am propus. Victoria este victorie, ne-am menținut în joc până la final, iar ultimul tip-in ne-a adus victoria. Mergem mai departe, ne vom recupera cât mai bine pentru deplasarea din Turcia.”

Stefan Bircevic a adus victoria celor de la U-BT cu un tip-in când erau 0.6 secunde din timpul de joc. Sârbul a punctat după ratarea lui Patrick Richard și a păstrat recordul imaculat pentru clujeni în Liga Națională, la final declarând următoarele:

„A fost un meci greu, nu am început prea bine. În primul sfert nu ne-am concentrat așa cum trebuia. Pe parcurs ne-am revenit și a existat șansa să înscriu acel coș. Mă bucur că am câștigat, rămânem pe primul loc în conferință.”

Împreună cu reușita care a decis meciul, Bircevic a încheiat cu 13 puncte (4/4 din interiorul arcului de cerc, 1/6 de la distanță) și 8 recuperări, fiind al doilea marcator al echipei, la egalitate cu Nemanja Gordic. Campioana en-titre a putut să revină în acest meci de la -14 și i-a provocat Rapidului prima înfrângere stagională indiferent de competiție. „Studenții” au putut să câștige într-o manieră la fel de dramatică și într-o deplasare la Oradea, în sezonul 2021/2022, atunci Patrick Richard fiind responsabil cu coșul victoriei.

U-BT Cluj urmează să joace miercuri, 30 noiembrie, în EuroCup pe terenul formației Frutti Extra Bursaspor.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!