Stiri Cupa României Masculin

Declarațiile lui Vitaly Stepanovski și Topias Palmi în urma victoriei cu CSU Sibiu

Declarațiile lui Vitaly Stepanovski și Topias Palmi în urma victoriei cu CSU Sibiu

SCM Universitatea Craiova a trecut cu 97 la 72 pe teren propriu de BC CSU Sibiu în etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, obținând cu această ocazie cel de-al doilea succes în conferința A.

Oltenii și-au depășit media de puncte marcate în tot acest sezon, fiind pentru prima dată când termină cu 90+ puncte. Craiova nu a avut, până la acesta cu Sibiul, mai mult de 79 de puncte marcate într-un meci.

Topias Palmi și Vitaly Stepanovski au vorbit la final despre importanța victoriei, jucătorul finlandez punctând următoarele:

„E o victorie importantă pentru noi. Zilele trec repede și miercuri avem un nou meci important, în FIBA Europe Cup. E un sentiment plăcut faptul că am câștigat, trebuie să luăm și aspectul acesta cu noi în pregătirea jocului de miercuri.”

Întrebat cum o să arate pregătirea jocului cu Crailsheim din FIBA Europe Cup, Palmi a spus:

„Ne pregătim normal pentru meciul cu Crailsheim. Știm cum joacă, cunoaștem jucătorii pe care îi au în lot și avem câteva tactici pregătite, dar în mare parte ne focusăm pe lucrurile pe care noi, ca echipă, trebuie să le punem la punct. Folosim aceste zile până la meci pentru a ne îmbunătăți jocul.”

Stepanovski a scos la rândul său importanța victoriei cu Sibiu, în special după eșecul din restanța cu CSM Târgu Mureș:

„În primul rând vreau să-mi felicit echipa pentru această victorie. Cu siguranță este un succes important, mai ales că vine înaintea unui joc în cupele europene. Sibiul este o echipă foarte bună și ne-am pregătit foarte serios pentru acest duel, în special după ce am pierdut meciul restant de la Târgu Mureș. A fost foarte important pentru noi să câștigăm pe teren propriu. Diferența de pe tabelă pare mare, dar nu a fost un meci ușor.”

Întrebat cum îi simte pe jucători înaintea meciului cu HAKRO Merlins Crailsheim din FIBA Europe Cup, antrenorul a răspuns:

„Jucătorii sunt bine, acum cel mai important e să îi recuperăm fizic până miercuri. Contează mult să fim într-o condiție bună cu meciuri tot la trei zile și să nu ne forțăm prea tare jucătorii. O să pregătim și acest joc cu Crailsheim ca pe toate celelalte.”

Craiova are 2-3 bilanț în campionat și urmează să joace la mijlocul săptămânii viitoare (23.11) în FIBA Europe Cup, în Bănie sosind HAKRO Merlins Crailsheim.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!