Stiri Cupa României Masculin

Deion Hammond, al 5-lea străin din lotul lui CSM Ploiești

Deion Hammond, al 5-lea străin din lotul lui CSM Ploiești

Una dintre echipele care au promovat în acest an în Liga Națională de Baschet Masculin este CSM Ploiești. Formația prahoveană l-a adus pe banca tehnică pe Mihai Popa, iar antrenorul originar din Cluj-Napoca a început să construiască lotul pentru sezonul 2021-2022.

În această dimineață, CSM Ploiești a anunțat transferul lui Deion Hammond, cel de-al 5-lea străin al alb-albaștrilor. În vârstă de 23 de ani, jucătorul american se află la prima experiența ca baschetbalist profesionist. În ultimii patru ani, Hammond a jucat la nivel de colegiu pentru Monmouth Hawks.

În primele două sezoane petrecute în New Jersey, Deion Hammond a avut medii de 11.9 puncte și 11.8 puncte, în timp ce în ultimii doi ani, acesta a înregistrat 16.3 puncte și 16.8 puncte. De asemenea, tânărul sportiv a avut în medie peste două coșuri de la distanță/meci, cu un procentaj de 35.7%.

În afara lui Hammond, Mihai Popa se mai bazează pe Donte Vaughn, Earl Watson, Andrej Magdevski, Matija Milan, Octavian Popa Calotă, Bogdan Popa, Christian Chițu, Vlad Negoițescu, Alin Carabulea, Odysseas Iancu și Andrei Ene.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!