Stiri Cupa României Masculin

Deion Hammond, fost jucător la CSM Ploiești, a semnat cu Ludwigsburg

Deion Hammond, fost jucător la CSM Ploiești, a semnat cu Ludwigsburg

MHP Riesen Ludwigsburg se va baza în următorul sezon pe un jucător trecut prin Liga Națională de Baschet Masculin. Deion Hammond, care a evoluat în România la CSM Petrolul Ploiești, s-a înțeles cu nemții.

Hammond a petrecut precedentul sezon în BNXT League, la ZZ Leiden, formație alături de care a câștigat întrecerea. Americanul a contribuit cu 14.3 puncte, 2.9 recuperări, 1.2 pase decisive și 1.2 intercepții în medie și a încheiat cu 40% la aruncările din spatele arcului de cerc.

Baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a reușit tripla la ZZ Leiden, pe lângă titlul din BNXT League fiind câștigător al Cupei Olandei și al titlului în întrecerea internă. El a prins meciuri și în cupele europene, formația olandeză fiind implicată în calificările pentru grupele FIBA Europe Cup.

Hammond a debutat la nivel profesionist în România, la CSM Petrolul Ploiești, pe parcursul sezonului 2021/2022, când a terminat cu medii de 14.3 puncte, 3.6 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.1 intercepții și 34% procentaj de afară în echipamentul galben-albastru, fiind principalul marcator al prahovenilor.

La noua lui echipă, jucătorul american va avea ocazia să evolueze în Basketball Champions League. Ludwigsburg va face parte din grupa D a competiției, alături de AEK Atena, Dinamo Sassari și King Szczecin.

*foto: Facebook ZZ Leiden Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!