Stiri Cupa României Masculin

Derek Wright, cel mai bun om al partidei Cluj vs Oradea, scor 75-61

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.01.2013

Derek Wright a fost cel mai bun jucător al partidei U Mobitelco vs CSM Oradea, scor 75-61, din sferturile de finală ale Cupei României. Baschetbalistul nord-american din trupa lui Niksa Bavcevic a avut un aport deosebit la succesul echipei sale.

În 32 minute de joc, micuțul fundaș a avut 6/10 la aruncările din acțiune, 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 10 pase decisive, 3 recuperări, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de două ori pentru un coeficient de 27 la eficiență, respectiv 17 la categoria +/-.

Din punct de vedere fizic Wright nu a jucat la capacitate maximă în acest meci. Sugestivă în acest sens este intercepția reușită de către William Franklin în prima repriză și apoi faptul că fundașul american al CSM-ului l-a bătut pe viteză pe olologul său. Totuși, faptul că n-a fost la capacitate maximă nu a fost neapărut un handicap pentru echipa lui Wright. Acesta a distribuit cu o frecvență mai bună mingea, din serviciile sale rezultând cel puțin alte 20 de puncte pentru formația din Cluj.

A fost al 5-lea double-double stagional pentru fundașul în vârstă de 26 ani. El realizează prima astfel de performanță în cupă.

În replică, William Franklin a fost liderul lui CSM Oradea din punct de vedere statistic. Singura excepție în acest sens este capitolul intercepții. El a avut 8/15 la aruncările din acțiune pentru 19 puncte. A contribuit cu 7 recuperări și o intercepție, având 2 posesii pierdute. E singurul jucător care a jucat 40 minute în această partidă.

Foto: Nagy Melinda (u-mobitelco.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!