Stiri Cupa României Masculin

Derrick Low este noul jucător al lui SCM U Craiova

Derrick Low este noul jucător al lui SCM U Craiova

După ce, în stagiunea precedentă, a reușit cea mai bună performanță din istoria clubului, SCM U Craiova are parte de un an dezamăgitor. Trupa olteană nu s-a calificat în Top 6, terminând prima fază a Ligii Naționale pe locul al 7-lea.

Elevii lui Aleksandar Todorov au început bine faza secundă și au obținut trei victorii în Grupa Galbenă. SCM U Craiova a trecut de CSM 2007 Focșani (76-101), de CSM Galați (85-67) și de CSM Mediaș (88-92).

În ciuda acestor evoluții, pagina de Facebook „Universitatea Craiova Baschet Fans” anunță că gruparea din sudul României a efectuat un nou transfer. Așadar, Derrick Low, baschetbalist ce a făcut parte din lotul lui SCM Timișoara în 2015, va juca în maioul alb-albastru.

Low și-a început cariera în 2008 când, imediat după terminarea colegiului, a plecat la Sydney Spirit, o formație din campionatul australian. Apoi, jucătorul născut în Honolulu a trecut în Europa și, timp de opt sezoane, a evoluat pentru următoarele echipe: Rouen Basket, Siauliai, Maccabi Haifa, Dnipro, Azovmash, Selcuk Universitesi și Pieno zvaigzdes.

În 2015, Derrick Low a semnat cu SCM Timișoara și a jucat două partide de cupă pentru formația bănățeană. Însă apoi, Low a plecat în Lituania, la Pieno zvaigdes, iar această mutare s-a dovedit a fi foarte inspirată deoarece fundașul american a fost cel mai bun marcator al campionatului lituanian în 2016, fiind numit și în All-Star Game.

Însă, în 2017, Low a fost prins dopat de către Agenția Lituaniană Anti-Doping și, după ce și-a recunoscut fapta, a fost suspendat 20 de luni. De atunci, acesta nu a mai jucat pentru nicio echipă. Așadar, rămâne de văzut în ce formă se află Derrick Low dar, având în vedere că este dublu campion de trei puncte în Lituania, „țara shooterilor”, și că a fost cel mai bun marcator al campionatului, ne așteptăm ca ofensiva lui SCM U Craiova să se îmbunătățească.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Jucator foarte bun la vremea lui, un mare semn de intrebare insa e faptul ca nu a jucat aproape de loc in ultimii 2 ani. Ramane de vazut cat de tare s-a depus "rugina" si cat de "flamand" mai este...

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!