Stiri Cupa României Masculin

Deven Mitchell: "Ne dorim să aducem trofeul la Mediaș"

Paul Olar

Paul Olar
06.04.2013

Foto: Andor Marton

Gaz Metan Mediaș a trecut de BC Timișoara cu scorul de 92-86 și s-a calificat astfel în finala Cupei României, acolo unde va da piept cu "U"-Mobitelco Cluj-Napoca.

Într-o declarație acordată celor de la Nova TV, Deven Mitchell a explicat succesul echipei sale:

"Am jucat împreună având un plan de joc pe care l-am respectat. Știam că acest meci este foarte important, am muncit mult să ajungem aici și ne simțim extraordinar. Totul m-a motivat să evoluez bine, începând cu fanii, competiția în sine, faptul că am fost accidentat atât de mult timp, sau coechipierii. Acesta este  jocul pe care îl iubesc și totul a mers în favoarea noastră.

Finala împotriva Clujului va fi un o altă confruntare dificilă pentru noi. Mă aștept la o încleștare fizică, ei sunt o formație agresivă ce practică un stil rapid. Vom fi pregătiți și sperăm să ieșim învingători. Ar fi grozav să câștigăm încă o dată Cupa. Îmi aduc aminte cum ne-am adjudecat-o pe ultima. De asta suntem aici, avem o misiune și ne dorim să aducem trofeul la Mediaș. "

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!