Stiri Cupa României Masculin

Devin Searcy a reușit un double-double spectaculos la debutul în LNBM

Devin Searcy a reușit un double-double spectaculos la debutul în LNBM

Sâmbătă, 12 octombrie, SCM Timișoara a primit vizita lui BCM U FC Argeș Pitești în reeditarea luptei pentru locul 5 din stagiunea precedentă. Formația oaspete a făcut un joc foarte bun și s-a impus la o diferență de 13 puncte, scor 84-71.

Dincolo de victoria obținută de piteștenii, suporterii baschetului românesc au putut să le vadă în acțiune pe noile achiziții ale celor două tabere. Jucătorii sosiți în această vară, la Timișoara sau Pitești, s-au descurcat excelent, fiind principalii realizatori ai echipelor la care activează.

Fără discuție, cel mai bun baschetbalist al confruntării a fost Devin Searcy, un american în vârstă de 30 de ani. Acesta a contabilizat 25 de puncte, 10 recuperări și o intercepție în mai puțin de 28 de minute petrecute pe parchet. În această perioadă, Searcy a aruncat de 21 de ori, reușind să nimerească ținta în 12 rânduri. Prin urmare, pivotul lui BCM U Pitești a avut un indice al eficienței de +23.

Un alt jucător ce a evoluat excelent este Danilo Tasic. Sportivul sosit drept înlocuitor pentru Maksim Sturanovic a adunat 19 puncte, 9 recuperări, 4 intercepții, 3 pase decisive și un capac în 28 de minute. Tasic a avut 58% la nivelul aruncărilor de două puncte (7/12) și 62% la nivelul liberelor (5/8) pentru o eficiență de +27.

James Washington a contribuit la victoria trupei sale cu 14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, în timp ce căpitanul Goran Gajovic a avut 13 puncte, 7 recuperări, 4 intercepții, 2 pase decisive și un capac.

Așadar, străinii din lotul lui Florin Nini și-au arătat calitățile încă de la prima partidă oficială. Totuși, este ciudat cazul lui Justas Tamulis care nu a înscris niciun punct în 18 minute de joc. Este adevărat că acesta este ultimul sosit la echipa din Pitești și, cel mai probabil, nu a apucat să efectueze multe antrenamente alături de noii săi colegi.

Pentru BCM U FC Argeș Pitești urmează un duel foarte dificil, pe teren propriu, în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Meciul va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 17:15.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești bogdan21 :

    Danilo TASIC
    Danilo TASIC l-a inlocuit pe Korniyenko! Pe pozitia lui STURANOVIC a venit cel din titlu: Devin SEARCY !!!

    cu 4 ani în urmă (13.10.2019) Raspunde
  • FC Argeș Pitești S. C. :

    Searcy
    O surpriză plăcută. Jocul colectiv a fost unul bun. E o echipă cu o viteză in plus față de cea de anul trecut. Tamulis e o certitudine, se va integra curând, să l vedem pe Avramov, cand va intra si el sper sa ramana același joc colectiv. Un mare plus Washington care e un pastor foarte bun si determinarea lui Gajo.

    cu 4 ani în urmă (13.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!