Stiri Cupa României Masculin

Devoe Joseph: „Încet, încet se apropie playoff-ul și trebuie să fiu în cea mai bună formă”

Devoe Joseph: „Încet, încet se apropie playoff-ul și trebuie să fiu în cea mai bună formă”

CSO Voluntari a încheiat turneul 10 al LNBM cu două victorii din tot atâtea partide la capătul a două meciuri echilibrate în compania lui CS Dinamo București și SCM U Craiova.

Referitor la cele două victorii, Devoe Joseph a declarat:

Știam că ne așteaptă două partide dificile, așa că mental am fost pregătiți pentru un weekend important. Ne-am luptat cu două echipe apropiate de noi în clasament și cred că aceste partide ne-au arătat faptul că indiferent dacă suntem conduși, atât timp cât rămânem împreună și jucăm agresiv putem câștiga meciuri.

Devoe a înscris 7 triple în partida cu Dinamo, respectiv 5 în duelul cu Craiova. Întrebat despre mindset-ul pe care l-a avut pentru aceste două partide, canadianul a răspuns:

Este o perioadă a anului în care trebuie să devin ma bun. Încet, încet se apropie playoff-ul și trebuie să fiu în cea mai bună formă...așa că încerc să fiu concentrat și să ofer echipei mele tot ceea ce am mai bun. De asemenea, și coechipierii mei îmi fac treaba ușoară, beneficiez mereu de aruncări deschise.

CSO Voluntari a câștigat de curând primul trofeu pus în joc în actualul sezon din baschetul românesc, Cupa României. Întrebat dacă consideră că acest trofeu pune echipei o "țintă pe spate", shooter-ul a confirmat acest aspect:

Bineînțeles. Toate echipele vor să învingă echipele care au obținut un trofeu. Așa că în mod clar există o "țință pe spatele nostru". 

Pentru CSO Voluntari urmează un turneu la Oradea, un turneu în cadrul căruia va avea loc o partidă împotriva lui CSM Oradea, adică o reeditare a finalei Cupei României.

Respectăm echipa din Oradea, știm ceea ce reprezintă. De asemenea, știm că au o echipă bună care va lupta indiferent de situație...trebuie să jucăm un baschet de calitate pentru a reuși să îi învingem din nou. 

Cu medii statistice de 14,7 puncte, 4,9 recuperări, 7,4 pase decisive și 20,0 eficiență, Anthony Hickey este unul dintre cei mai prolifici jucători din LNBM. Despre coechipierul său și plusurile pe care acesta le aduce unei echipe, Joseph a menționat: 

E un conducător de joc incredibil. Sincer, e special...ajunge la inel când vrea, își înscrie aruncările, se apără, poate să facă orice. E un conducător de joc foarte bun. Îmi este foarte ușor să joc cu el...pătrunde în spațiul de trei secunde și mă găsește liber, pregătit pentru aruncare.  Are încredere în mine și îmi ușurează mult munca. 

*foto: facebook CSO Voluntari - Baschet/ Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!