Stiri Cupa României Masculin

Diferență confortabilă

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.01.2013

Sala Sporturilor Brazi
vineri, 4 ianuarie, ora 20:00
live, DigiSport 1
  Fișa meciului  

CSU Ploiești și CSȘ Giurgiu se întâlnesc vineri, de la ora 20, în manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin. Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Brazi și va fi transmisă în direct la TV de DigiSport 1.

Meciul tur, disputat la Giurgiu, a fost câștigat pe Ploiești cu 76 – 63. Fără soluții de rezervă sub panou, gazdele au cedat lupta în mare din cauza acestui lucru. Ploieștenii au recuperat cu 13 mingi în plus față de adversarii lor și au marcat cu 36 puncte din zona de 3 secunde. Iar acest lucru l-au făcut fără aportul lui Cătălin Burlacu, care a terminat meciul cu doar un singur punct marcat.

Levente Szijarto a fost cel mai eficient jucător al Ploieștiului în partida tur, jucătorul originar din Oradea terminând meciul cu 12 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Virgil Stănescu și Vladimir Tica au marcat câte 14 puncte și au reușit câte 6 recuperări.

De la gazde s-a remarcat, în primul rând, Cătălin Vlaicu. Românul, aflat pe locul 2 în topul jucătorilor autohtoni în funcție de minutele jucate în acest sezon al LNBM, a marcat 14 puncte și a recuperat 9 mingi. Petty Perry l-a susținut cu 13 puncte și 5 recuperări, iar Kevin Simms a avut 11 puncte.

Pentru partida de vineri, CSȘ Giurgiu așteaptă acordul Federației pentru legitimarea și implicit obținerea dreptului de joc pentru Bryson McKenzie și Marcus Melvin.

Arbitrii întâlnirii de vineri sunt Alexandru Olaru, Dragoș Nicolae și Alexandru Anica, iar observator din partea FRBaschet a fost desemnat Radu Drăgănescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!