Stiri Cupa României Masculin

Dimitrije Nikolic este noul jucător al echipei SCM U Craiova

Dimitrije Nikolic este noul jucător al echipei SCM U Craiova

Dimitrije Nikolic este noul pivot al echipei SCM U Craiova potrivit informațiilor apărute pe site-ul eurobasket.com. Oltenii n-au anunțat până în acest moment pe cale oficială mutarea.

Sârbul a jucat la FMP Belgrad și Zlatibor în ultimul sezon, cu cea din urmă câștigând Liga Adriatică 2. Născut în 1997, sportivul înalt de 2.12 metri a avut o singură experiență departe de Serbia până în prezent, când a jucat pentru La Matanza în Spania.

Nikolic a avut medii de 13.3 puncte, 6.9 recuperări și 1.2 pase decisive ultima dată în Superliga Serbiei, în 22 de apariții.

El devine cel de-al doilea străin transferat de Craiova în această vară, după Cortez Edwards, în lotul „leilor Băniei” ajungând și româno-americanul Giordan Watson, respectiv George Alexandru Vlad și Alexandru Coconea. Pe lângă prelungirea înțelegerii cu antrenorul Vitaly Stepanovski, alb-albaștrii îi păstrează și pe George Blaj-Voinescu și Bogdan Țîbîrnă.

*foto: druga.aba-liga.com / Dragana Stjepanovic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!