Stiri Cupa României Masculin

Dimitrius Underwood este noul jucător al celor de la CSM Târgu Jiu

Dimitrius Underwood este noul jucător al celor de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a oficializat un nou transfer, după ce l-a adus pe Octavian Popa Calotă, gorjenii anunțând în cursul zilei de luni, 19 iunie, numele primului jucător străin din lotul pentru sezonul 2023/2024.

Dimitrius Underwood se alături formației din Târgu Jiu după o experiență în Serbia, la KK Sloga Kraljevo, alături de care a jucat atât în întrecerea internă, cât și în Liga Adriatică 2. Americanul în vârstă de 25 de ani a adunat 28 de partide în liga sârbă, precum și 13 jocuri în Liga Adriatică 2.

Fundașul născut în Mesquite, Texas a fost unul dintre cei mai eficienți sportivi din Liga Adriatică 2, unde a terminat cu 19.9 index pe meci, alături de 12.5 puncte, 6.0 recuperări, 3.4 pase decisive și 2.4 intercepții. El a fost al doilea marcator al echipei sale în această întrecere.

Cifrele au fost în mare parte aceleași în campionatul Serbiei, în 28 de apariții terminând cu medii de 12.2 puncte, 7.8 recuperări, 3.9 assist-uri și 2.0 intercepții. Americanul a fost liderul lui Sloga la mai multe categorii, în special precizia de la două puncte (55%) și numărul aruncărilor din acea zonă ajutându-l să se remarce.

Înainte să ajungă în Europa, Underwood a jucat la Texas Dallas Cornets și Charletston Cougars, ambele la nivel universitar.

CSM Târgu Jiu a perfectat două transferuri până în acest moment, Octavian Popa Calotă fiind celălalt nume nou anunțat.

*foto: Dragana Stjepanovic / druga.aba-liga.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!