Stiri Cupa României Masculin

Dinamo a obținut o victorie clară cu Athletic Constanța

Dinamo a obținut o victorie clară cu Athletic Constanța

Dinamo București s-a impus clar pe teren propriu, scor 76-57, în ultimul meci al rundei a XXVIII-a din LNBM.

Dinamo a început în formula Tarrant, Gaddefors, Williams, Clanton și Coconea, în timp ce Constanța i-a avut în primul cinci pe Mcneilly, Dani Mâinea, Oprean, Kosic și Lowrance.

Partida a fost echilibrată pentru numai două minute. De la 5-4, elevii lui Alex Olteanu au mai înscris un singur coș până la finalul primului sfert iar dinamoviștii conduceau după 10 minute cu 23-6. La începutul sfertului secund constănțenii au reușit să vină mai aproape de alb-roșii. Dar de la scorul de 30-18, Dinamo a închis prima repriză cu zece puncte înscrise consecutiv, inclusiv de Cecil Williams pe o recuperare ofensivă cu care a stabilit scorul primei reprize la 40-18.

În sfertul trei dobrogenii au reușit să marcheze la fel de multe puncte cât în prima repriză. Cu toate acestea, Dinamo a reușit să țină un avantaj important pe tabelă, Constanța nereușind să coboare la o diferență mai mică de 19 puncte. Mai mult, alb-roșii au început sfertul patru cu pedala apăsată la maxim și au dus diferența de pe tabelă chiar și la 29 de puncte (71-42). În cele din urmă constănțenii au reușit un run pe finalul meciului cu care au reușit să reducă ecartul, iar scorul final a fost 76-57.

Cecil Williams a marcat 17 puncte cu 9 recuperări, Tarrant a înscris 16 puncte, iar Gaddefors, Mandache și Jackson au înscris fiecare 10 puncte. De partea cealaltă, Jakob Lowrance a înscris 17 puncte cu 6 recuperări.

După acest meci, Dinamo ajunge la un palmares de 13-14, în timp ce Constanța coboară la 11-16.

*foto: facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!